Seri duhovniceşti pentru liceenii din Alba Iulia şi Ocna Mureş

Departamentul de Misiune şi Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, în colaborare cu Protopopiatele Alba Iulia şi Aiud, organizează astăzi două seri duhovniceşti pentru liceeni. Întâlnirile se desfăşoară cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Irineu iar în cadrul acestora se vor dezbate teme de actualitate religioasă şi socială.

Întâlnirea duhovnicească pentru liceenii din Alba Iulia are loc în această seară de la ora 18, la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, în prezenta părintelui protopop, Teofil Slevaş.

Tinerii din Ocna Mureş se vor întâlni astăzi de la aceeaşi oră la Biserica Sfântul Nicolae din oraş unde vor putea viziona filmul „Dumnezeu nu a murit”, urmat de o sesiune de întrebări şi răspunsuri moderate de prof. Oliviu Botoi de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia. La această întâlnire, din partea Centrului Eparhial va participa Pr. Păunel Juchi, Inspector pentru Misiune şi Tineret.

Aceste întâlniri oferă tinerilor posibilitatea de valorificare a timpului liber şi mijloace pentru identificarea şi depăşirea obstacolelor pe care aceştia le întâmpină în viaţa de zi cu zi, ajutându-i să se implice în activităţile religioase, sociale, culturale şi filantropice din parohiile lor.

Share